HCG onderhandelings instituut HCG onderhandelings instituut HCG onderhandelings instituut

Interviews

George van Houtem deelde een paar van de beste onderhandeltrucs met RTL Z.

Het gaat bij onderhandelen eigenlijk om drie zaken, legt hij uit: "Het is een samenwerkingsproces, een strijd en je moet ook nog eens analytisch het juiste doen". Lees het artikel, klik hier.

George van Houtem in Sprout februari 2016. "Doe niet te snel een tegenbod".

Ondernemers onderhandelen voortdurend. Maar hoe hoog kun je inzetten? En wat als de klant plotseling extra korting vraagt? Met de tips van kampioen onderhandelen George van Houtem zet je elk overleg naar je hand. Download hier het artikel.
Meer informatie sprout.nl/messcherp-onderhandelen

6 tips van George van Houtem: Onderhandelen over de prijs kan altijd

Van Houtem: Op z'n minst moet je 10 tot 20 procent kunnen besparen. Lees en bekijk op https://t.co/mQEG4LFhHJ?ssr=true

George van Houtem in de Belgische krant ' De Morgen'

De werkmethode van de Belgische premier Charles Michel (MR) is een klassieker in de wereld van de onderhandelingstechnieken. "De fuik is uitgezet: zijn ministers kunnen er niet meer uit", zegt onderhandelingsexpert George van Houtem op 22 juli in 'De Morgen". Klik hier voor het interview.

'Hard tegen hard, dat werkt niet' aldus George van Houtem over de onderhandelingen tussen Griekenland en Europa

Ga voor het downloaden van de artikelen naan www.hcg.net

In Het Parool van 9 juli zegt George hierover 'Tsipras gebruikt nu emotionele chantage en zaait verdeeldheid'. Download hier het Parool interview.

'Handig onderhandelen is een kunst, Dijsselbloem onderhandelt goed. Hij spreekt duidelijke taal, zonder keihard te zijn', zegt Van Houtem in een artikel in het Reformatorisch Dagblad van 10 juli. Download hier het RF interview.

In het Algemeen Dagblad van 10 juli gaat het over de zin van deadlines en wie de deadlines oplegt. 'deadlines die je jezelf oplegt, breek je zonder dat iemand boos wordt'. Download hier het AD artikel.

'Als je onder druk komt te staan, wordt het risico op tunnelvisie groter'; aldus George van Houtem in het interview Puzzelen voor draagvlak in het maart nummer van Leren van, het tijdschrift van pensioenfonds Zorg & Welzijn voor bestuurders en beslissers in zorg en welzijn. Download hier het artikel.

Pingelen met de Grieken. Onder die kop in het artikel in het AD van 30 januari 2015 geeft George van Houtem 8 onderhandelingslessen over wat gewone mensen van het Griekse onderhandelen kunnen leren. Download hier het artikel.

George van Houtem gaf op 6 november 2014 bij KRO de Rekenkamer als onderhandeldeskundige kritisch commentaar  op onderhandelpraktijken van Keukenverkopers.
Bekijk Uitzending gemist.
Bekijk de promo op youtube

George van Houtem wordt in het april nummer van Managementboek geïnterviewd over zijn nieuwe boek Onderhandelen als het heet wordt. 'Onderhandelen is ook emotie tonen'. Download het interview hier.

Onderhandelen met iemand die woedend is, kwaad wegloopt, keihard zit te liegen, of in huilen uitbarst. Herkenbaar? Na zijn bestseller De dirty tricks van het onderhandelen komt onderhandelingsexpert George van Houtem met technieken voor Onderhandelen als het heet wordt. Een boek waarmee je iedere druk aan de onderhandelingstafel het hoofd kan bieden.
Op Managementboek Magazine wordt George van Houtem geïnterviewd door Paul Groothengel. Ga naar http://www.managementboek.nl/boek/9789461260710/onderhandelen-als-het-heet-wordt-george-van-houtem#interviews.

Voor Webinar gaf George van Houtem de presentatie 'Top 10 tips & tricks voor een goed onderhandelresultaat'.
Bekijk dit Webinar, klik hier.

Onderhandelen. Wat doe je als je onderhandelingspartner plotseling wegloopt? Hoe weet je of iemand bluft en hoe ga je om met emotionele chantage? Onderhandelen als het heet wordt, is de titel van het nieuwe boek van George van Houtem. Luister naar het interview van Frits Huffnagel met George van Houtem op BNR Radio op 12 november 2013.

"Zo komt Rutte de lente door' is de kop van het artikel op 7 maart 2013 verschenen in alle bladen van Wegener en Media Groep Limburg. In het artikel geeft onderhandelexpert George van Houtem vijf tips voor het overleg kabinet, werkgevers, werknemers en oppositiepartijen. Download Zo komt Rutte de lente door.

24 maart 2012 werd George van Houtem op BNR geïnterviewd over de huidige onderhandelingspositie van de SGP nu het kabinet sterker gaat leunen op de SGP.  
Klik hier en beluister een fragment "De SGP moet zelf het initiatief nemen".

INBLOOMMEDIA maakte voor Managementboek deze video met George van Houtem naar aanleiding van zijn boek De Dirty Tricks van het Onderhandelen.

Bekijk bovenstaande video op YouTube.

Op 5 maart werd George van Houtem als onderhandeldeskundige geïnterviewd door Radio 2 i.v.m. de onderhandelingen over de benodigde bezuinigingsmaatregelen.
Klik hier en beluister het interview.

In verband met het CAO-conflict bij de gemeenten werd George van Houtem op 21 maart 2011 geïnterviewd door Binnenlands Bestuur. Lees het interview Klik hier.

'Hij kan meeliften op succes en afstand nemen als het misgaat', aldus George van Houtem in het AD van 7 oktober 2010 over de onderhandelingsvaardigheden van Geert Wilders. Lees het artikel klik hier.

Kennismaking met George van Houtem in twee minuten naar aanleiding van optreden op seminar.

Op 23 augustus 2010 was George van Houtem te gast bij BNN Today Radio 1 om te praten over onderhandeltechnieken.

Donderdag 19 augustus 2010 was onderhandelingsdeskundige George van Houtem te gast bij NCRV Radio 1 Stand.café naar aanleiding van het stroeve verloop van de onderhandelingen die moeten leiden tot een minderheidkabinet met steun van de PVV.
Geïnteresseerd klik hier.

George van Houtem wordt in HP | DE TIJD, 13 augustus 2010 ondervraagd over het onderhandelen van de partijleiders. Download de pdf-versie klik hier.

Over Onderhandelen werd Van Houtem op 19 juli 2010 geïnterviewd op RTV Noord-Holland.
Op 21 juni 2010 gaf hij 10 Onderhandeltips op BNR en ook BNR op 25 juni werd hem gevraagd wanneer het tijd is om Dirty Tricks toe te passen. Beluister het interview klik hier.

Op 23 juni 2010 werd George van Houtem geïnterviewd in Eén Vandaag over het Onderhandelen bij de kabinetsformatie. Te bekijken via deze directe link klik hier.

 

Een toponderhandelaar heeft oog voor de belangen van de ander, zegt George van Houtem in het interview op de site van Management en Literatuur naar aanleiding van zijn boek De Dirty Tricks van het Onderhandelen. Lees het interview www.managementliteratuur.nl.

George van Houtem werd dinsdag 6 april 2010 door Arie Boomsma geinterviewd in het televisieprogramma Goedemorgen Nederland. Dit naar aanleiding van zijn net verschenen boek De Dirty Tricks van het onderhandelen. Klik hier om het programma te zien.

How to Onderhandelen onder die titel een interview met George van Houtem in het septembernummer van Exposé, een blad voor belastingadviseurs.
Download het interview klik hier.

Win-win situaties bestaan niet, aldus George van Houtem in een interview in het maart nummer van Brookz Magazine.
Download het interview klik hier.

George van Houtem op Radio 1 op 12 maart 2009 over impasse omtrent crisisberaad klik hier en hoor het interview.

Interview met Willem Mastenbroek over Onderhandelen als dagelijkse bezigheid.


E-mailen Facebook Twitter Linkedin Google Bookmarks

Training ‘De Dirty Tricks van het Onderhandelen’

Trainingsdata:

  • Geen data beschikbaar.


Meer informatie over deze trainingHCG