HCG onderhandelings instituut HCG onderhandelings instituut HCG onderhandelings instituut

Het Onderhandelinstituut

Het Onderhandelinstituut is onderdeel van Holland Consulting Group

Directie

Willem Mastenbroek

Willem Mastenbroek is sinds 1970 werkzaam als management consultant, sedert 1980 is hij vennoot van Holland Consulting Group. Zijn werkterreinen zijn: veranderingsmanagement, organisatie-ontwerp, kwaliteit en continue resultaatverbetering. Zijn belangrijkste specialisme betreft de implementatie van veranderingen die leiden tot continue verbetering van resultaten.
Hij geeft regelmatig leiding aan strategische werkconferenties voor ondernemers en bestuurders.
Hij is Emeritus hoogleraar Organisatiecultuur en Communicatie aan de Post Doctorale Opleiding Management Consultant van de Economische Faculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Mastenbroek publiceerde veel artikelen in vakbladen en diverse boeken in binnen- en buitenland over het managen van structurele en culturele vernieuwingen en over vraagstukken van samenwerken, onderhandelen en teamontwikkeling.
Mastenbroek is lid van de Advisory Council van het Institute for Conflict Analysis and Resolution van de George Mason University in de Verenigde Staten. Hij is hoofdredacteur van het internet magazine ManagementSite en lid van de redactieraad van Holland Management Review.

George van Houtem

Mr. George van Houtem MBA is als vennoot aan Holland Consulting Group verbonden. George is mededirecteur van het HCG Onderhandelinstituut.
Hij begeleidt onderhandelingen, treedt op als voorzitter en bemiddelt bij zakelijke geschillen en conflicten. Hij adviseert bedrijven en instellingen in hun onderhandelingen en traint en coacht onderhandelaars op hun onderhandelingsvaardigheden en -technieken.
In zijn promotieonderzoek bestudeert George het effect van machtsasymmetrie op het onderhandelgedrag van onderhandelaars.
George van Houtem is tevens een gevraagd spreker op congressen en seminars. Hij publiceerde het boek "Dirty tricks van het onderhandelen" en "Onderhandelen als het heet wordt".
Boeken, artikelen en interviews

Adviseurs

Onze adviseurs zijn allen ervaren consultants en/of trainers met verschillende expertise op het gebied van onderhandelen.


E-mailen Facebook Twitter Linkedin Google Bookmarks

Training ‘De Dirty Tricks van het Onderhandelen’

Trainingsdata:

  • Geen data beschikbaar.


Meer informatie over deze trainingHCG